dilluns, 9 de setembre del 2013

Catalan Networks

Catalan Networks és un grup de superherois català format per tres membres Senyera, Almogàver i Casteller, els protagonistes d'un webcòmic que es publica a la pàgina http://catalannetworks.blogspot.com.es. L'autor del webcòmic es Daniel Zarzuelo.

La seva primera aventura es titula Quatre Barres i se'n publicaran dues pàgines a la setmana a partir del 4 de setembre del 2013. En ell, els protagonistes lluitaran contra la invasió de Barcelona de les tropes d'Inquisidor, un misteriós humanoide aparegut al port de Barcelona.

Coneguem una mica més els personatges:

Roger Pou és un investigador de la UPC que està fent el doctorat en el Departament de Ciències i Tecnologia Aeroespacial. Està desenvolupant un exoesquelet pel seu us a l'espai quan el projecte pel que treballa s'acaba cancel.lant per culpa de les retallades. Pel seu compte, ell segueix el desenvolupament del vestit fins a convertir-se en Senyera. L'ajuda la seva xicota que és metgessa també afectada per les retallades i la crisi.



Ignasi Fullatallada és un catedràtic d'història a la universitat de BarcelonaDurant l'estudi d'un objecte trobat en unes excavacions arqueològiques a Turquia descobreix que és l'esperit de Roger de Flor que l'acaba posseint, convertint-lo en Almogàver.


En Pere Torregran és un bomber nascut a Terrassa però que viu a Barcelona. Un bon dia gaudint de l'escalada a la muntanya deMontserrat descobreix que té poders que li permeten crèixer i fer-se gran com un castell. De l'afició pels castells que sent des de petit decideix anomenar-se Casteller. La seva camisa, com no podia ser d'altra manera sent de Terrassa, és malva.


De moment encara no coneixem gaire quin tipus de superpoders tindran, els haurem d'anar seguint al seu webcomic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada